Novi Sad
15.11.2013.
07:00 > 06:30
Rukovodstvo Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" trebalo bi uskoro da podnese inicijativu da se Spens proglasi za objekat od nacionalnog, pokrajinskog i gradskog značaja.
  • @LUKA

    17.11.2013 19:05
    Zakasneli savet
    Samo neka se drži podalje od provaljene varijante "pola pije , pola Šarcu daje"...
    Kasno je Luka da ga savetujes, vec je uleteo u tu semu, posrednici su savetnici S.K. i S.M. a ima i dosta slucajeva gde direktno poziva zakupce na dogovor i tzv. "reprogram", cak on direktno ide da pokazuje lokale "potencijalnim zakupcima"...
    Jednom recju, zalosno!
  • LUKA

    17.11.2013 11:42
    a ako propadne inicijativa ?
    Zašto direktor ne kaže "šta će biti s' kućom"/SPENSOM, ako propadne njegova "genijalno" zamišljena inicijativa ? Da li će možda podneti ostavku i on i njegov "eksperski tim" ako inicijativa doživi krah ?
    Zašto ne kaže šta će biti sa Spensom dok se razmatra inicijativa ?
    Šta će on doprineti da Spens preživi čekanje dok se inicijativa analizira ?
    SAmo neka se drži podalje od provaljene varijante "pola pije , pola Šarcu daje", svih prethodnih direktora sa zakupcima lokala i to će već biti neki boljitak za Spens
  • Građanin

    15.11.2013 20:54
    Žarko Mićin ???
    Ko je ovaj lik Žarko Mićin? Ko ga je poslao na Spens? Traži da ništa ne plaća i lažno reprogramira, a od drugih bi da otima.
  • 15.11.2013 20:01
    LUKA
    Direktor je nabrojao dug od 246 miliona, naveo je i kome se to duguje, ali nije rekao KO je i KAKO napravio toliki dug ! Ni reči o odgovornosti prehodnih garnitura koji su upropastili Spens !! "Genijalno" je smislio da Spens, očerupan do stubova nosača i avetinjski prazan, "postane objekat od nacionalnog značaja" ! Takvo rešenje je bilo i za očekivati od nekog ko bi rado nemilice trošio pare, al' je problem jer ih nema ! Rado bi da mu se pare daju iz budžeta, a nikako da shvati da mu je zadatak da te pare svojim angažovanjem pribavi na tržištu ! Očigledno je da je direktor zalutao na to mesto, obzirom da je bez ikakvog iskustva u privredi, a pogotovo što nema ni pola godine radnog staža mimo ovih meseci koliko je SNS na vlasti u gradu !!
  • SAVETNIK

    15.11.2013 19:10
    Ima jos resenja
    Odobravam ovu ideju direktora Spensa, ali pre toga bi morao da poradi puno toga kako bi pokazao da istom tom Spensu stvarno zeli boljitak. Za pocetak, da se oslobodi savetnika i onih koji se po Spensu i gradu predstavljaju kao savetnici i nude razne kombinacije i malverzacije kako bi na mala vrata uvukli sve same mutne tipove u najatraktivnije lokale na Spensu, a od kojih Spens nema nikakve koristi. Najsveziji su primeri sa Paradizom, Pasangom i Makijatom. A ima ih jos mnogo, mnogo vise... Napravljeni su milionski dugovi, sa namerom se uslo u maratonski sudski proces, a onda se isti ljudi pojavljuju sa novim firmama i prave novi ugovor o zakupu sa namerom da opet ne placaju dok ne naprave novi milionski dug... I tako u beskonacnost. Ne verujem da direktor ovo ne zna, i zato ili ce se resiti velikih savetnika i causa ili je i on isti kao i oni i ucestvuje u ovom cirkusu. Voleo bih sto pre da vidim na kojoj je strani...
    P.S. Neka direktor sidje iz kancelarije u prizemlje objekta. Na centralnom delu je 5D bioskop koji lici na deo naselja koji je nekad bio ispod beogradske Gazele, a tik do njega skalamerija od sirove iverice koja je zagradila pokretne stepenice i gde neki cikica kao prodaje neke knjige. Buvljak do bola. E bas me interesuje da li je direktor samostalno ili uz pomoc savetnika na ovaj nacin unapredio poslovanje Spensa? I koga ovakvom slikom i prilikom misli da privuce u pokojni Spens? Srecno direktore...
  • Србин Бачванин

    15.11.2013 13:30
    за последњих 10 година прва паметна иницијатива једног од бројних директора Спенса..али су мале шансе да овај одличан предлог буде усвојен..
  • bob

    15.11.2013 11:01
    Verujem da je to put preporoda i ozivljavanja Spensa, koje je godinama unistavano..Tesko je voditi trku sa Merkatorom i Bigom, ali treba zato iskoristiti svoje sportske kapacitete..
  • 15.11.2013 10:49
    drz nedaj
    pa da nalegne i vise na budzet...prodajte pa neka zivi trzisno, kao sto ste prodali uostalom i sve ostalo sto se moglo, bilo ispod zita a sad pokusajte posteno
  • 15.11.2013 09:16
    O značaju za državu
    "Spens .kao simbol... čije usluge koriste svi građani... objekat od značaja za grad, pokrajinu i državu...

    WC kod gradske kuće ima iste osobine, a znam da ga građani koriste sa posebnim zadovoljstvom i olakšanjem u svakodnevnoj gradskoj gužvi. Podjednako ga koriste i novosađani i stranci (turisti) bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost. TO NIJE SAMO SIMBOL,TO JE SIMBOLČINA!
  • -

    15.11.2013 08:55
    -
    zasto niste sacuvali maskotu zive zezina ako volite spens zbog lokalne vrednosti?

    ovo je dokaz da veliki srbi imaju poremecen osecaj za vrednost.

    ruse kucu u kojoj je stanovao svetozar miletic/onaj koji se trudio da ove terene pripoji srbiji/ a zele da sacuvaju ovo sto zovu spens.

    a za to vreme vlasnici iz madjarske dovedu majstore da srede onaj dvorac na grbavici

  • -

    15.11.2013 08:39
    -
    @Anonimus - @ - - -

    palanka je ako slusas pink i verujes da je spens svemirski brod

    sve ono u njemu ima komercijalnu vrednost-lokali, sportske dvorane, bazen

    i jos da ga drugi odrzavaju.
    pa nije on jos jedan nis.

    ako jeste-dajte ga rusima
  • kakvog znacaja?

    15.11.2013 08:38
    Njuz.net
    U boljim vremenima SPENS je dobro zaradjivao, nije nista ulagao u odrzavanje i razvoj dok se kitio nazivom "uspesnog" partijskog preduzeca. Danas kada su te iste partije iz njega isisale sve sto su mogle i dovele ga na rub propasti partijski paraziti su se setili limunacije da su oni "od javnog znacaja" cak i nacionalnog?! Koji je genije smislio ovu budalastinu koja bi bila ismejana u bilo kom delu normalnog sveta samo ovde takva vest moze da vazi za ozbiljnu.
  • -

    15.11.2013 08:36
    -
    sve ono u njemu ima komercijalnu vrednost-lokali, sportske dvorane, bazen

    i jos da ga drugi odrzavaju.
    pa nije on jos jedan nis.

    ako jeste-dajte ga rusima
  • 15.11.2013 08:26
    Hahahahaha, bas su se lepo dosetili. Traze da se firma u kojoj rade i koja posluje sa gubicima proglasi objektom od nacionalnog znacaja. To znaci da tek onda nece morati ama bas nista da rade jer ce im sve vreme republika, pokrajina i grad puniti kasu za odrzavanje i plate.
  • Nikola

    15.11.2013 08:15
    Spens je propao, ja zaista ne znam da li ga iko vise posecuje, a da nije zaposlen u rukovodstvu Spensa ili u jednom od 10ak preostalih lokala.
  • LimanacNS

    15.11.2013 08:05
    Nesposobnost
    Pošto ne umeju (i mrzi ih) da isteraju ponos grada na zelenu granu, odlučili su se da prose od grada, pokrajine, države... Ko god da, njima dobro.
  • Anonimus NS

    15.11.2013 08:00
    Micko Direktor
    Hehehe, dobar je ovaj direktorcic novi.
    Minus Spensa je veliki i zasto bi od njega pravio profitabilno preduzece kada moze lepo jos nasih para da upumpa. E Zare Zare, pravniche sa ulogom izvrsnog direktora u ZIG-u, sada si dosao u Spens da svoje sposobnosti za izvrsenje dovedes na vrhunski nivo. Samo da nam ne presedne nakon tvoje strucnosti ispred politike . . .
  • 15.11.2013 07:42
    @ - - -
    Da, ako zelis da NS postane palanka. Bez spensa je NS upravo to....
  • -

    15.11.2013 07:30
    -
    staaa???-
    od svega onoga u nsu spens je objekat za cuvanje.

    pa spens je objekat koji treba srusiti.manje ce kostati a nece smetati pesacima
  • 15.11.2013 07:25
    Pa zašto ga onda niste održavali kako treba, već se samo razvlačilo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna